LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ

...Tüm Last Chaos severleri bekliyoruz...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

WareHouse Sorunu

2 posters
YazarMesaj
Mehriyet
lvl 0
lvl 0

WareHouse Sorunu Empty
MesajKonu: WareHouse Sorunu   WareHouse Sorunu Icon_minitimeÇarş. Mart 26 2008, 00:01

Herkese merhaba oyuna yeni başladim ve çok beğendim drunken harika bir oyun yanliz söle bir sorunum var kasama (warehouse) 1 tane eşya koydum geri almak istedigimde geri alamiorum orda ölece duruyor ne yapabilirim yardimlarinizi bekliyorum drunken
Mehriyet
lvl 0
lvl 0

WareHouse Sorunu Empty
MesajKonu: Geri: WareHouse Sorunu   WareHouse Sorunu Icon_minitimeÇarş. Mart 26 2008, 01:18

bu arada bir şey daha şehre girdigim zaman petim gözükmüyor dişari ciktigim zaman gözüküyor 1 lvl dragonum var şehirde gözükmesi için ne yapabilirim başkalarinin petleri gözüküyor benim gözkmüyor sadece :S
Admin
Admin
Admin
Admin

Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul
Mesleginiz : öğrenci

WareHouse Sorunu Empty
MesajKonu: Geri: WareHouse Sorunu   WareHouse Sorunu Icon_minitimeÇarş. Mart 26 2008, 14:28

petler eger mount training e girmezlerse 31 lvl de gorunmezler

o lvl e kadar petler sehirde gorunmez.

cantana koydugun item de eger bankandan geri alabilcek kadar paran yok ise alamazsin.
https://lastchaosturkey.yetkinforum.com
Mehriyet
lvl 0
lvl 0

WareHouse Sorunu Empty
MesajKonu: Geri: WareHouse Sorunu   WareHouse Sorunu Icon_minitimeÇarş. Mart 26 2008, 15:44

700.000 param var ama nedense alamiyorum sadece bi pantolon koydum ne yapabilirimki :S

pet bilgisi içinde çok teşekkür ederim Smile
Mehriyet
lvl 0
lvl 0

WareHouse Sorunu Empty
MesajKonu: Geri: WareHouse Sorunu   WareHouse Sorunu Icon_minitimeÇarş. Mart 26 2008, 19:54

adminim sorunu çözdüm Very Happy yardimin için tekrar teşekkür ederim bu arada oyundaki nickin ney yaw tek basimayim oyunda türk bulamadim yardim alabilicek oyun içinde kimsem yok Sad

WareHouse Sorunu
1 sayfadaki 1 sayfası