LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ

...Tüm Last Chaos severleri bekliyoruz...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

bu oyunun craft list i ni nerden bulabilirim??

3 posters
YazarMesaj
agniyama31
lvl 0
lvl 0

bu oyunun craft list i ni nerden bulabilirim?? Empty
MesajKonu: bu oyunun craft list i ni nerden bulabilirim??   bu oyunun craft list i ni nerden bulabilirim?? Icon_minitimePaz Eyl. 23 2007, 16:23

selam eder soruma geçerim bu mob lardan çeşitli material item lar düşüyor bunlar nerede ve nasıl kullanıldığı hakkında bir craft list varmı çunıku aramama rağmen bulamadım birde bu combination box gibi 2 çeşit box var npc de bunlar nedir nasıl kullanılır ve belirli bir silah yapma rehberi varmı yani craft list varmı??? yardmcı olan herkese şimdiden tşk...

Edit: birde bu bloody seal gibi birşey çıkıyor item da tamam merchant tan alip basıyorum ama item larda durability yokki basmazsak item lar kırılıyormu yada ne oluyor???
Admin
Admin
Admin
Admin

Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul
Mesleginiz : öğrenci

MesajKonu: Geri: bu oyunun craft list i ni nerden bulabilirim??   bu oyunun craft list i ni nerden bulabilirim?? Icon_minitimePaz Eyl. 23 2007, 19:15

Öncelikle o Craft materialler cok fazla ise yaramiyor simdilik.Sadece bazi gorevler icin quest item olarak toplaman gerekiyor.Onun disinda malesef yer isgal etmekten baska bisi yapmiyor.
Belli bir silah yapma listesi yok ama Silah ve zırh manual kitaplari var.Kendi special skillerini istedigin yonde gelistirip bu silah ve zırh manuallerini kullanarak item basabilirsin ancak normalden pahaliya mal oluyor.Ama 37 lvl ve sonrakileri malesef kendin yapacak ya da satin alacaksin ve ya drop dusmesini bekleyeceksin.Merchanttaki 2 box dan combination box üç takinin birlestirilmesi icin kullaniliyor.3 takının özelliklerini rastgele karistiriyor ve tek bir takı yapiyor.Sansin yaver gider ise guzel ozellikleri olan takilar basabilirsin.Diger kutu ise sana kendine mana ya da can potu basmani saglıyor.ama bu potlar normalden daha guclu yani NPC de satilan potlardan daha güclü.
bloody seal tasin kiyafet icin 3-4 silah icin ise 5 adet basabiliyosun sonrasinda item kirilmiyor ancak sen tasi da basamiyorsun.Silah yada item ancak +4 den sonra kirilma riski dogar o da Heaven stone basarken bu ihtimale girer.Bloody seal tasini basmasan da olabilir.Ama silahina ekstra atak kiyafetlerine ekstra defans ya da guc eklemen mumkun.Benim onerim,ikinci meslegi sectikten sonraki itemlerine basman yani 31 lvl den sonrakilere.Ben o zamana kadar basmamistim.Cunku lvl atladikca silahlarin degisicek guclendikce eskiler gereksiz kalacak bosuna seal stone almana gerek yok yani.Ama ben arena da pvp de yapiyorum dersen sen bilirsin.
Kolay gelsin bana ara sira resim atin buraya:D:D
https://lastchaosturkey.yetkinforum.com
agniyama31
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: bu oyunun craft list i ni nerden bulabilirim??   bu oyunun craft list i ni nerden bulabilirim?? Icon_minitimePtsi Eyl. 24 2007, 00:01

valla çok saol yardımların için zaten bloody basmıodum bende ayranım yok içmeye daha Very Happy çok iyi olmuş bu siteyi hazırlamanız ellerinize sağlık...
Admin
Admin
Admin
Admin

Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul
Mesleginiz : öğrenci

MesajKonu: Geri: bu oyunun craft list i ni nerden bulabilirim??   bu oyunun craft list i ni nerden bulabilirim?? Icon_minitimeCuma Eyl. 28 2007, 02:10

Öncelikle forumumuzu elimden geldigince en iyi yere getirmeye calisiyorum.Oyunu biraktim ben ama destegimi disardan surdurmeye calisiyorum.Arkadaslarimizdan da destek alarak en iyi yerlere gelmeye calisıyoruz.Hepbirlikte en iyiye felsefemizle umariz kaliteli ve duzeyli bir forum sitemiz olur.
https://lastchaosturkey.yetkinforum.com
lubuoguz
lvl 0
lvl 0
lubuoguz

Yerleşim Yeriniz : Spira
Mesleginiz : Herşey...

MesajKonu: Geri: bu oyunun craft list i ni nerden bulabilirim??   bu oyunun craft list i ni nerden bulabilirim?? Icon_minitimeSalı Ekim 16 2007, 05:20

ya ben anlamadım bloody seal zaten 2 k ya bassanız ne olur basmasanız yani pes valla.

bu oyunun craft list i ni nerden bulabilirim??
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» stone nerden bulucaz