Öncelikle o Craft materialler cok fazla ise yaramiyor simdilik.Sadece bazi gorevler icin quest item olarak toplaman gerekiyor.Onun disinda malesef yer isgal etmekten baska bisi yapmiyor.
Belli bir silah yapma listesi yok ama Silah ve zırh manual kitaplari var.Kendi special skillerini istedigin yonde gelistirip bu silah ve zırh manuallerini kullanarak item basabilirsin ancak normalden pahaliya mal oluyor.Ama 37 lvl ve sonrakileri malesef kendin yapacak ya da satin alacaksin ve ya drop dusmesini bekleyeceksin.Merchanttaki 2 box dan combination box üç takinin birlestirilmesi icin kullaniliyor.3 takının özelliklerini rastgele karistiriyor ve tek bir takı yapiyor.Sansin yaver gider ise guzel ozellikleri olan takilar basabilirsin.Diger kutu ise sana kendine mana ya da can potu basmani saglıyor.ama bu potlar normalden daha guclu yani NPC de satilan potlardan daha güclü.
bloody seal tasin kiyafet icin 3-4 silah icin ise 5 adet basabiliyosun sonrasinda item kirilmiyor ancak sen tasi da basamiyorsun.Silah yada item ancak +4 den sonra kirilma riski dogar o da Heaven stone basarken bu ihtimale girer.Bloody seal tasini basmasan da olabilir.Ama silahina ekstra atak kiyafetlerine ekstra defans ya da guc eklemen mumkun.Benim onerim,ikinci meslegi sectikten sonraki itemlerine basman yani 31 lvl den sonrakilere.Ben o zamana kadar basmamistim.Cunku lvl atladikca silahlarin degisicek guclendikce eskiler gereksiz kalacak bosuna seal stone almana gerek yok yani.Ama ben arena da pvp de yapiyorum dersen sen bilirsin.
Kolay gelsin bana ara sira resim atin buraya:D:D