| Karakter tanitma | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 39 Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul Mesleginiz : öğrenci Kayıt tarihi : 30/05/07
| Konu: Karakter tanitma Çarş. Eyl. 12 2007, 17:28 | |
| ilk siftahi ben yapayim.
Nick:NEFES Lvl:127 Class:F.archer Rank:Magic (transecender)/Sword(g.master) Server:Mars Guild:SoNOsManLi
En son tarafından Perş. Şub. 14 2008, 15:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
LastLost lvl 0
| Konu: Geri: Karakter tanitma Çarş. Ekim 10 2007, 23:49 | |
| f2p oldu oyun ve güzel görünüyor, ancak sistemim kaldırır mı bilemem.
bir de premiumsuz oynamak baya zormuş. dummy'de skill kasamıyorsun ve map'leri göremiyorsun. en azından premium üyelik alana kadar oynamayacağım.
size oyunda iyi şanslar | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 39 Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul Mesleginiz : öğrenci Kayıt tarihi : 30/05/07
| Konu: Geri: Karakter tanitma Cuma Ekim 12 2007, 05:45 | |
| valla ben astim artik skill konusunda premium vr benim zaten char su an 111 lvl de ve skill duzeyi iyi | |
|
| |
LastLost lvl 0
| Konu: Geri: Karakter tanitma Ptsi Ekim 15 2007, 22:34 | |
| last chaosu bıraktın mı? neden? | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Karakter tanitma Salı Ekim 23 2007, 15:45 | |
| Cunku CABAL online dedigim oyun grafik ve oyun detaylari konusunda bana daha cok sey verdi.Yani harcadigim para ve zamana yazik dedim...Oyundaki detaylar Last Chaos dan daha etkileyici ve bir o kadar da guzel.Tavsiye ederim hepinize. Birkac Screenshot var "Diger oyunlar" bölümunde.Goz atmak isterseniz.Biraz eski resimlerim ama olsun. Su an 112 lvldeyim. irk konusunda da tatmin edici bir duzeyde archer im var. Karsimda yuksek lvl oyuncular disinda dayanabilen yok:D:D | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Karakter tanitma Ptsi Ara. 17 2007, 15:03 | |
| Yeni bilgilerim: CABAL'dan:DD Nick:NEFES Lvl- Skill rank:127 lvl -Transecender/Grand master Class:F.archer Guild:SoNOsMaNli Country:Capella
beklerim herkesi | |
|
| |
Mehriyet lvl 0
| Konu: Geri: Karakter tanitma Çarş. Mart 26 2008, 20:57 | |
| vay vay vay la tanidinmi beni Benim TurkMutanti :DDD BUDDY LİSTENE Bİ BAK Warrior 126lvl | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Karakter tanitma Paz Mart 30 2008, 11:00 | |
| Lem ne yapion nasil buldun beni burda:D:D muhahahaha hos geldin valla yalan yok nickden tanimadim. Dostlari arkadaslari burda gormek ne guzel... Forumumda :D | |
|
| |
Mehriyet lvl 0
| Konu: Geri: Karakter tanitma Perş. Nis. 03 2008, 00:51 | |
| Valla bulurum ben güzel bir forum yapmişsin tebrikler;) bu arada last chasou biraktim silkroada başladim lastchoasttan çok çok sardi uranüs serverindeyim 18 lvllik charim var o serverde charin falan varsa gel beraber kasak last chaosu birakmamin sebebi haritalar yüzünden towndan dişari çiktiktan sonra hiç bir detay yok düm düz yol kum toprak yani nasil desem dişarisi için pek bir malzeme kullanmamişlar sadece townlar güzel ve biraz lag var oyundaki dungeonlar güzel yapilmiş sadece orada baya güzel grafik var valla en iyi online oyun 1.Cabal 2.Silkroad 3.2moons (Yakinda Başlicam Nisan ayinda açilicak oyun senide beklerim) oyunun grafigi inailmaz güzel bakmani tavsiye ederim çok çok ilginç charlar var | |
|
| |
| Karakter tanitma | |
|