LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ

...Tüm Last Chaos severleri bekliyoruz...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Dragon veya Horse NasıL Basilir

2 posters
YazarMesaj
BladeKinG
lvl 0
lvl 0

Dragon veya Horse NasıL Basilir Empty
MesajKonu: Dragon veya Horse NasıL Basilir   Dragon veya Horse NasıL Basilir Icon_minitimePtsi Eyl. 03 2007, 18:28

ilk once kendımı tanıtayım ismim tarık
21 yasında LosT Chaos oyuncusuyum
nickim: BladeKinG
Job: Assasin
Sever:Carie

biri bana dragon falan basmak icin yumurta yada fulut lazım demisti.Ben Fulut Buldum ama nasıl basılacagını bulamadım birde sizler hangi serverdesiniz daha fazla kasmadan hemen sizin serverinize geleyim en azından carie serverinde daha fazla emek harcamamış olurum Lutfen bana bir yardım edın arkadaslar
Admin
Admin
Admin
Admin

Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul
Mesleginiz : öğrenci

Dragon veya Horse NasıL Basilir Empty
MesajKonu: Geri: Dragon veya Horse NasıL Basilir   Dragon veya Horse NasıL Basilir Icon_minitimeÇarş. Eyl. 12 2007, 18:09

Tarikcim aramiza hos geldin diyorum oncelikle...Bir cogumuz katardayiz. forumda pet almakla ilgili bir resimli anlatim bolumumuz var ben burdan linki sana vereyim. adama asama bakarak yapabilirsin.

https://lastchaosturkey.yetkinforum.com/Pet-sistemi-f15/PETLERLE-YLGYLY-YARDIM-t14.htm

Aradigin bilginin tam ve detayli aciklamasi burada...
https://lastchaosturkey.yetkinforum.com

Dragon veya Horse NasıL Basilir
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-