LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ

...Tüm Last Chaos severleri bekliyoruz...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

LAG ?

5 posters
YazarMesaj
furi544
lvl 0
lvl 0

LAG ? Empty
MesajKonu: LAG ?   LAG ? Icon_minitimeSalı Tem. 24 2007, 18:32

bende oyun donuyo lag gibi her girdğimde bi süre oynadıkan sora böle oluyor çıkmak zorunda kalıyorum neden oluyor buu=?
japon67
lvl 0
lvl 0

Yerleşim Yeriniz : Denizli
Mesleginiz : Öğrenci

LAG ? Empty
MesajKonu: Geri: LAG ?   LAG ? Icon_minitimeSalı Tem. 24 2007, 18:47

bende de ayni sorun wardi. 800x600 olan en düşük çözünürlükte 16bit le oynuyom artık donma yok:D
lubuoguz
lvl 0
lvl 0
lubuoguz

Yerleşim Yeriniz : Spira
Mesleginiz : Herşey...

LAG ? Empty
MesajKonu: Geri: LAG ?   LAG ? Icon_minitimeSalı Ekim 16 2007, 05:25

valla lag olacak o kadar normal ta amerıkadakı serverden oyunuyoruz...ayrıca grafıklrı bırazs kısıtlayın yanı.
saver
lvl 0
lvl 0

LAG ? Empty
MesajKonu: Geri: LAG ?   LAG ? Icon_minitimePaz Ara. 16 2007, 23:31

arkadaşlar ben grafiği sonuna kadar düşürdüm ama hala şehir merkezindeki takılma olayını çözemedim nedendir buu acaba drectx9c son versiyon ve ekran kartı işlemci ram çok sağlam bende

1gb ram 256 ekran kartı ve p43.2 işlemcim var buna ramen çok kasıyor makinayı bu lagtan deyil bence Sad((

çoğu zaman oyun hata veriyor ve atıyor şehir içinde makinam temiz yeni format atım sistemle ilgili bir sorunum olamaz

bir kaç oynuyan arkadaşa sordum drumları iyi imiş yani rahatsız deyiler ufak tefek takılma oluyor bende diyor adamlar Sad((

benim bir eksiğimi acaba yüklemem gereken birşey varmı ??
Admin
Admin
Admin
Admin

Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul
Mesleginiz : öğrenci

LAG ? Empty
MesajKonu: Geri: LAG ?   LAG ? Icon_minitimePtsi Ara. 17 2007, 14:42

Arkadasim oncelikle o lag senle alakali degil malesef turktelekom un internet saglayicilarindaki gecici problemlerden ve oyundaki yogun yabanci oyunculardan kaynaklaniyor.Bu tarz oyunlarda genelde sehirler toplanma mekanlari oldugu icin oralara yonelik ag yogunlugu cok fazla olur.Dolayisi ile de aslinda cok cok rahat hareket ettigin disariyla ayni duzey olan yerler,cok oyuncunun ayni anda yuklenmesinden kaynaklanan sebeplerden donma yapiyor.Ve malesef bizlerin baglantisi amerika ve diger avrupa ulkeleri kadar iyi olmadigindan lag sorununun ardinda Disconnect oluyoruz.Sana verebilecegim tavsiye sehirleri genelde geceleri kullan.Sebebi ise avrupa ile aramizdaki saat farki onlar uyurken biz oyundayiz ve onlar oyunda iken biz uyuyoruz. Very Happy: Dolayisi ile de yogunluk az olacagindan sorun yasamazsin
https://lastchaosturkey.yetkinforum.com

LAG ?
1 sayfadaki 1 sayfası