evet kardesim sanırım aynı problemi yasıyoruz.Ben oyunu silip tekrar kurdum ama degisme olmadi dedigin gibi katar serverlarina özel bi bakim tam da kasmaya hevesli iken yaw
bu Katarı neden iyileştirme calısmalarına girmiyorlar ? biz C servernda bişi yaşamıorz arada bir lag oluor 4 kez DC yedm ama (cok temiz server ya ) ama katarda sanırım bayaaaa bi insan var belkide C serverin 2 katı ... neyse gelecem gelecem : ) kartı alayım gelecem
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 39 Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul Mesleginiz : öğrenci Kayıt tarihi : 30/05/07
son zamanları iyileştirme ve ilaveler yapıldığından bu olay oluştu. evvelki hafta cumartesi günden beri ben doğru durust oynayamadım. ve lvl de atlayamadım. evvelki cumartesi gununden buyana anca 3-4 lvl atlayabildim.
bu onarma çalışmalarından dolayı C serverde healer yaptım 16 lvl de orda hiç problem yaşamadım... ama yine Katar serverdeyim burda devam
japon67 lvl 0
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 35 Yerleşim Yeriniz : Denizli Mesleginiz : Öğrenci Kayıt tarihi : 14/07/07
beyler char askida kalmasi olayini sanirim çözdüm:Daskida kaldiğinda oyunun kendi sitesinden login olun 5-6 kere:Doluyo yada evde 2 pc si olanlar askida kalan pc deil de diğerinden 1 kez bile oyuna giriş yaparlarsa aski kalkiyor.ben böyle yapiyorum
LastLost lvl 0
katarda server bakımı olsa cariae'ye gireceklere de etki eder değil mi. hem de daha server ekranı gelmeden. dc olunca banada oluyo böyle 1 kez daha deneyince giriyor?
lubuoguz lvl 0
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 43 Yerleşim Yeriniz : Spira Mesleginiz : Herşey... Kayıt tarihi : 11/10/07