LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ

...Tüm Last Chaos severleri bekliyoruz...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Gelen gelsin oyuna:D:D:D

+5
cemre1994
dehshet61
ayserce
Admin
whellmen
9 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
japon67
lvl 0
lvl 0

Yerleşim Yeriniz : Denizli
Mesleginiz : Öğrenci

Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Gelen gelsin oyuna:D:D:D   Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Tem. 18 2007, 22:14

sen beni yanlış anlamışşın.ben beni kas demiyorum ki.para da wer asla demem.zaten ben bana yardım edilip öle mal mal bekleyip başkasının kasmasını sevmem.oyundan öle asla sevk almam.kendin kascan ki zevkli olsun dimi?ama party de yaparım.rahat dalıp.işe yaradığım partylere girerim.ben beraber party yapalım mı gibi sinden benimde dalacağım bir arkadaş arıyorum o kadar..ben daha 21 im.ama 5lvl fark olmalıymış her neyse.great horn beast de kasıyorum şuan güsel exp geliyo 2500 geliyo.yarın 23 falan olucam inşallah.bu arada guild hala +25 mi?yoksa +30 mu?
Admin
Admin
Admin
Admin

Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul
Mesleginiz : öğrenci

MesajKonu: Geri: Gelen gelsin oyuna:D:D:D   Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Tem. 19 2007, 10:33

guild normalde 30+ ama talepler hep 25+ dan geliyor birkac tane 25 lvl civari var ama gerisi hep 30+
https://lastchaosturkey.yetkinforum.com
japon67
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Gelen gelsin oyuna:D:D:D   Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Tem. 20 2007, 09:31

k.zaten knightı bıraktım ben.yeni healler kasıyom.knight beni aşıyo ya:)tamam defans harika tank gibi dolaşıyoz da.ap biraz zayıf kalıyo.30 olursam mutlaka gelirim guild e:)

bu arada şansıma yeni kastığım healler a jaguar lardan heaven stone geldi:)525k ya sattım:)
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Gelen gelsin oyuna:D:D:D   Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Tem. 20 2007, 11:26

ucuz gitmis bee:D millet 550 den asagi satmiyodu onu:D:D
japon67
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Gelen gelsin oyuna:D:D:D   Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Tem. 20 2007, 19:34

öle de o an hiç pra yoktuş.şuan başka itemlerde çıktı sattım 900k para war:Dbu arada şu healler da sanırım statları yanlış werdim.4 tane int verdim gerisi dex oldu ama.hiç atağı başkaları gibi deil.yoksa dex yerine str mii wercek tim?
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Gelen gelsin oyuna:D:D:D   Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Tem. 20 2007, 22:59

yok sadece int bascaksin
birazda dex

31 lvl e kadar yari yariya ver
japon67
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Gelen gelsin oyuna:D:D:D   Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Tem. 21 2007, 09:04

k.saol bu arada animal ranier da 3. ya da 4. seçeneğe tıklamayın.ben lvl 12 drake wardı.tıkladım skill falan diye:)drake kayboldu.meğer orası kurban etme yeriymiş.parada gelmiyo kurban edince:)
ayserce
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Gelen gelsin oyuna:D:D:D   Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Tem. 21 2007, 11:02

aslında bende sırf dex bastım 4 kadar Int bastım taslarla ve armor statlarla Int de yuksek ama ben lvl 31 de archer class sececeğim için dex gerek. Cariae serverde lvl 20 Healer denedim sırf INT bastım dex vermedim hiç. oda muhtesem oldu. bak oyunda Katarda benim healer lvl 30 birde Sorcerer var oda lvl 20 de sorcerer ise Spirit lerle healerle aynı lvl de kesemediğim mopları kesiyorum istesen beraber kasarız bana özelden msg cek sana telefon verem ara musait olursam beraber kasalım
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Gelen gelsin oyuna:D:D:D   Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Tem. 21 2007, 15:43

orasi kurban etme yeri degil:D:D sayet pet parcasi almak istersen sansın da iyiyse orda parcaladigin pet basina sana 1-2 parca veriyor.pet parcalari da unique armour ya da weapon icin gerekiyor ve bir cok parca cok pahaliya satiliyor.
japon67
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Gelen gelsin oyuna:D:D:D   Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Tem. 21 2007, 16:34

haaa:Dbana bisi gelmedi:)demekki sanssızmısım:)yeni healler lvl 20 oldu lvl7 dragon war:)güsel kasıyom 2tane ark buldum biri lvl 26 yabancı lvl 31 atı ve lvl31 draognu wr.alanla butcher yapıyoz:Dben healliyom.diğeri lvl 32 türk.onlada aynısını yapıyoz ama onda at yok.o yüzden buffsuz zor oluyo:D
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Gelen gelsin oyuna:D:D:D   Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Tem. 21 2007, 17:11

bende 44 olmasam bi cogunuza yardim etcem ama sadece buff olarak destek olabilirim simdilik lvl 37 at var:D:D
lvl 5 seviyesinde knight skillerim var:D
japon67
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Gelen gelsin oyuna:D:D:D   Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Tem. 22 2007, 08:51

ohh ohh senin lvl coşmuş.ben bi lvl 31 dragon yapsam arklarla daha seri kescez ama daha lvl7 benim pet:)
LastLost
lvl 0
lvl 0
LastLost

MesajKonu: Geri: Gelen gelsin oyuna:D:D:D   Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Ekim 11 2007, 01:43

sohbet koyu Smile ben carie'deyim 16 lvl oldum fazla türk yok sıkılıyorum. katar'a gelmek istiyorum ama çok çok fazla dc oluyorsa ve lag arsa gelmeyeyim hiç. zaten atı alan üsküdarı geçmiş, avrupadan dolanıp moskovaya bile varmış Very Happy
lubuoguz
lvl 0
lvl 0
lubuoguz

Yerleşim Yeriniz : Spira
Mesleginiz : Herşey...

MesajKonu: Geri: Gelen gelsin oyuna:D:D:D   Gelen gelsin oyuna:D:D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ekim 16 2007, 05:36

Arkadaşlar 29 lvl e merdiven dayadım ama 1 ay oldu yaw ne zor lvl atlanıyormuş.....

Gelen gelsin oyuna:D:D:D
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-