| TeamSpeak systemi !!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ayserce lvl 0
Mesaj Sayısı : 49 Yaş : 59 Yerleşim Yeriniz : Denizli Kayıt tarihi : 20/06/07
| Konu: TeamSpeak systemi !!! Çarş. Haz. 20 2007, 14:21 | |
| Sitenizin serverine TeamSpeak sistemini kurup guilde içi muhabbet rahat yapılır .. Oyun oynarken MSN veya Skype de nasıl konusuluyorsa TS daha rahat zira oyun esnasında TS harici sesli konuşmalar kasar oyunu , 2 kişiyse problem değil ama Konferanz şekilde en iyisi TS 20 kişi aynı anda muhabbet edebilir... ben Kalonline oyununu oynarken arkadaşlarla TS kullanıyorduk . özelliği : Party 1 - party 2 diye ayıra bilirsin vs. imkanları var.. bu siteye bak sabit IP varsa kur derim ve göreceksin Guilde içi yardımlaşma daha iyi.. sadece guilde üyeleri için giriş şifresi verebiliyorsun yada misafir odası yaparsın heres girebilir bi bak derim !!! http://www.goteamspeak.com/ | |
|
| |
ayserce lvl 0
| Konu: Geri: TeamSpeak systemi !!! Çarş. Haz. 20 2007, 14:26 | |
| u nuttum söylemeye TS nin bir server setupı var birde Client.. serveri kuran malum server setupı kuracak ama clienti de kuracak ki kendiside muhabbete katılsın gerisi sadece clienti kursa yeter.
bende Server de var ama sabit IP olmadığından herseferinde IP bildirmek zorunda kalıyorum ve bilgisayar 24 saat açık değil bende. | |
|
| |
ayserce lvl 0
| Konu: Geri: TeamSpeak systemi !!! Çarş. Haz. 20 2007, 14:59 | |
| | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 39 Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul Mesleginiz : öğrenci Kayıt tarihi : 30/05/07
| Konu: Geri: TeamSpeak systemi !!! Çarş. Haz. 20 2007, 16:27 | |
| güzel bi paylasım olmus eyvallah da oyunu evinden oynayan kac kisi var onu da bilmek lazim ben ve lovehurt evinde kendi pc'sinde oynuyor ama digerlerinin cogu internet kafede:D | |
|
| |
ayserce lvl 0
| Konu: Geri: TeamSpeak systemi !!! Çarş. Haz. 20 2007, 17:16 | |
| farketmez, TS 2 dk iniyor IP nosunu yazıyor Headset takıyor ve muhabbete başlıyor.. bu kadar basit.. | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 39 Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul Mesleginiz : öğrenci Kayıt tarihi : 30/05/07
| Konu: Geri: TeamSpeak systemi !!! Çarş. Haz. 20 2007, 17:32 | |
| valla ben deneyecem bunu yaz dönemi o zmaan statik ip kullananlara da bildircem kullanalım evde TS kullanılır karlı cıkılır:D | |
|
| |
ayserce lvl 0
| Konu: Geri: TeamSpeak systemi !!! Çarş. Haz. 20 2007, 17:39 | |
| sen sabit IP kullan yeter burda forumda IP nosunu verdinmi yeter ister cafede ister evde TS client i indiren bağlanabilir.. ve inan site daha fazla ilgi toplar .
Nasıl mı TS yi Portala kurabiliyorsun ve kimler var görülebilir ozaman TS yi indirmek istiyecektir ve inan kalonlinede bir guildeyken 3 guilde olduk hepside son lvl guildeler | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: TeamSpeak systemi !!! Çarş. Haz. 20 2007, 17:43 | |
| güzelmis deneyecegim bi bakalim.bu forumda da chat penceresi var uyeler anlık chatlesebiliyorlar su an mesela sen ve ben aktif isek kullanabiliyoruz | |
|
| |
oldboy Moderator
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 42 Yerleşim Yeriniz : bursa Kayıt tarihi : 09/06/07
| Konu: Geri: TeamSpeak systemi !!! Ptsi Haz. 25 2007, 17:45 | |
| guilde uye olan çogu kişi evden oynuyor lovehurt buna dikkat ediyorr uye alımındaaa | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: TeamSpeak systemi !!! Ptsi Haz. 25 2007, 22:58 | |
| evet Love muhakkak 30+ olmayı arıyo ilk olarak sonra onla da iyi gecinmen gerek yani | |
|
| |
ayserce lvl 0
| Konu: Geri: TeamSpeak systemi !!! Çarş. Haz. 27 2007, 02:55 | |
| iyi bende 30 a kadar başkalarıyla party yaparım | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: TeamSpeak systemi !!! Çarş. Haz. 27 2007, 02:57 | |
| valla 30 olduktan sonra paylasılamayan bi healer olcaksınz.D healerlarin sansi iste:D | |
|
| |
ayserce lvl 0
| Konu: Geri: TeamSpeak systemi !!! Cuma Tem. 06 2007, 10:58 | |
| Ya sadece 30 değil lvl 16 dan beri paso party lerdeyim . LVL im 28 şu an, lvl 30 - 35 üstü oyuncular beni meracda Jail e görürüyor, ve Friends list doldu girdiğim an '' PLZ we need healer '' yazıları eksik olmuyor.
Buda, benim, illa bende attack yapacam egosuna kapılmadığımdan. Zira bazı bizim turk gencleri healer olup yanıma alıp göturuyorum mübarek Hit leri paso miss vuruyor halla attack yapcam diye uğraşıyor , heal diye bağırıncada ''' aaaa bende buracam der gibi attack da devam ediyor '' tabii böylelerini birdaha götürmüyorum yanımda !
Sizlerde aynı olaylarla karşılaşmıssınızdır. Ben Kalonlinede Heal Mageim 2.5 yıldan beri girdiğimde partyim eksik olmazdı..
Ayrıca sectiğin Class ın ne tur görevi olduğunun bilincinde olacak oyuncu. yoksa Bu tur oyunlar zevk vermez.. | |
|
| |
LastLost lvl 0
| Konu: Geri: TeamSpeak systemi !!! Perş. Ekim 11 2007, 17:06 | |
| aynen benden de heal istiyorlar. ama veriyorum ben elime yapışmıyo ya
bir de teamspeak paralı diye biliyordum...? | |
|
| |
lubuoguz lvl 0
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 43 Yerleşim Yeriniz : Spira Mesleginiz : Herşey... Kayıt tarihi : 11/10/07
| Konu: Geri: TeamSpeak systemi !!! Salı Ekim 16 2007, 06:14 | |
| googletalk olayı var birde xfire | |
|
| |
| TeamSpeak systemi !!! | |
|