| Drop olarak Düşen Itemler | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ayserce lvl 0
Mesaj Sayısı : 49 Yaş : 59 Yerleşim Yeriniz : Denizli Kayıt tarihi : 20/06/07
| Konu: Drop olarak Düşen Itemler Çarş. Haz. 20 2007, 13:28 | |
| ya öyle taslar dusuyor ve produktion için düşen ıtemler var bunların ne işe yaradığını liste halinde burda yazarsanız çok iyi olacak satmadım çoğu kasada bende . Birde ne işe yaradığını bilsem sevincem !! | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 39 Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul Mesleginiz : öğrenci Kayıt tarihi : 30/05/07
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Çarş. Haz. 20 2007, 17:21 | |
| production die anılıyo cogu ama bir cogu quest dedigimiz görevler icin gerekli oluyor.Valla tüm düşen item listesi elimizde yok herkes yüksek lvl olunca,maglum ezberde tutması zor oluyor:D ama rondolda düsen taslardan HS dısındakiler cok önemli degil merak etme.Production itemleri de genelde questlerde ise yarıyor ondan 5 tane bundan 10 tane topla diyor o amacla yararlı oluyor.eger Questler bölümüne göz atarsaniz hangi lvl de hangi quest var neler istiyor görebilirsiniz. | |
|
| |
burcu94 lvl 0
| Konu: oyunda kasma Perş. Haz. 21 2007, 17:07 | |
| ya bu oyunda kasma var mı??? | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 39 Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul Mesleginiz : öğrenci Kayıt tarihi : 30/05/07
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Perş. Haz. 21 2007, 19:05 | |
| kasma derken lag dan mı bahsediyosun? yoksa lvl kasmaktan mı? | |
|
| |
burcu94 lvl 0
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Perş. Haz. 21 2007, 19:14 | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Perş. Haz. 21 2007, 19:18 | |
| var arkadasım kendinden yüksek lvl birinden yardım istiyosun parti icerisinde kasıp lvl atlatıyor seni.lvl 20 olmus olan biri guardian system kullanarak düsük lvl bir oyuncunun bir hafta icinde lvl 20 olmasına yardım ederse 10 reputation puani ile ödüllendiriliyor,lvl atlayan oyuncu da event silahı kazanıyor.kendinden 5 lvl atlındakiler ile ve üstündekilerle kolayca kasabilirsin fazla exp kaybetmezsin o zaman.Beyaz nickli yaratıklar güzel exp verir.Kırmızılar maximum exp veriyor ama skill pointi az gelir beyazlardan kesersen dengeli verir ve maximum skill point kasarsın böylece. | |
|
| |
burcu94 lvl 0
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Perş. Haz. 21 2007, 19:20 | |
| saol yarın indircem bu bilgilerle bayabi lvl atlarım heralde | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Perş. Haz. 21 2007, 19:26 | |
| forumda en cok nerede exp alırsın haritalar ne tür itemler var hepsi var silah secerken 4 lvl üstünün silah takımını ve 4-5 lvl üstünün zırh setini kullanman mümkün digerlerini kullanırsan %50 defance düsürüyo senden Yüksek lvl silah ve itemler demek daha yuksek savunma demek skillerinden biri personal dungeon da kullanılan bir skill tavsiyem onu hic acma eger girmeyi düsünmüyosan cünkü bosa gidiyor skill puanin.gereksiz bir skill dısarda kullanamiyosun sadece personal dungeona tek basına girdigin zman kullanılıyo onun yerine aktif ve pasiff skillerini mümkün oldugunca en üst düzeye getir ki defans ve diger alanlarda güclenesin. | |
|
| |
burcu94 lvl 0
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Perş. Haz. 21 2007, 19:29 | |
| way be sen uzman olmuşsun ben herkesin nickini alimde sonra ortada tek TÜRK kalıyom | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Perş. Haz. 21 2007, 19:32 | |
| ben uzman diilim ya sadece 1,5 senedir bu oyunun icindeyim her bölümünü ogrendim sayılır.Benim de bilmedigim bölümler var hala mesela castle siege bölümü var guildce girip icerideki yaratıklara karsı kaleyi savunuyosun diger guildlerle beraber.Sonra Hayvan parcalarından silah ozel silahlar yapmayi bilmiyorum henüz.Bir de mesela altın diamond filan toplamak gereken seyler var silah yapabilmek icin onlarin malzemelerini nerden bulcam bilemiyorum hala. | |
|
| |
burcu94 lvl 0
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Perş. Haz. 21 2007, 19:34 | |
| benim bilmediklerimi biliyosun ya ben seni uzman görüyorum | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Perş. Haz. 21 2007, 19:38 | |
| ee sen oyuna yeni gircen ben 1,5 senelik tecrubeden bahsediyorum.Ama daha benim de bilmedigim var cok fazla...Sokrates ne demis."En iyi bildigim sey,Hicbir sey bilmedigimdir."Yani en iyi bilgelik neyi bilmedigini bilmektir.Tecrubelerimizi bilgilerimizi paylasmak icin bu forumu kurdum.Turk oyuncular da bilgilensin oyunda sıkısıp dara düstüklerinde bakacaklari bi yer olsun diye yaptım bu forumu ben :D cünkü cok sıkıntı cektim ben de oyunda.İlk basladıgımda oyundaki nadir Türklerden biriyim ben yani o zmanlar 3-5 türk var rastlamak cok zordu ama simdi cogalıyoruz ve bilgilenmek icin basvurabilcek bir forumumuz var:D:D:D:D | |
|
| |
burcu94 lvl 0
| |
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Perş. Haz. 21 2007, 20:11 | |
| | |
|
| |
ayserce lvl 0
Mesaj Sayısı : 49 Yaş : 59 Yerleşim Yeriniz : Denizli Kayıt tarihi : 20/06/07
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Cuma Haz. 22 2007, 10:02 | |
| Düşen Dropları (production tarzı ıtemleri satmayın başta çünkü quest çıkıyor o ıtemleri istiyor.. bende bazı Itemler için mesela 3 taş için 4 saat ağac kestim .. ağaçlarda yeşildi , düşün gari ne exp nede skill puani geldi doğru dürüst. | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Cuma Haz. 22 2007, 13:28 | |
| yeşil renkli yaratıklar malesef cok az exp veriyor ve skill puani da o denli düsük. Düsen tas sanırım green orb olmalı. o tas treantlardanda düsüyor büyük olan agaclardan da elder drakelerin oralarda. | |
|
| |
burcu94 lvl 0
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Paz Haz. 24 2007, 10:43 | |
| ya ben bi tane yumurta buldum onu nasıl hayvana dönüştürcem bide benim bi tane küçük atım var adı zıpçıktı yaw ben ona nasıl yemek yedircem??? | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Paz Haz. 24 2007, 10:48 | |
| atın ismi güzelmis benim de essegim vardi :D:D o yumurta drake egg yumurtayla birlikte lorraine e gitceksin atı nasıl aldıysan aynı yontemle loraine den sana bi quest gelcek o quest(görev)ile dratanda aecheologist jajan ı bulacaksin sonra ona gidip yumurtayı kırdırıyosun.ve ejderha ya sahip oluyorsun.Ben pet alma bölümünde anlattım at yada ejderha icin aynı yolla gerceklestiriyosun | |
|
| |
japon67 lvl 0
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 35 Yerleşim Yeriniz : Denizli Mesleginiz : Öğrenci Kayıt tarihi : 14/07/07
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Çarş. Tem. 18 2007, 08:43 | |
| Beyler Personel Dungeon Ticket mı ne war bende.nasıl kullanabilirim?diğer ışınlanma scrolları gibi deniyorum olmuyor.yardım pls. | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Çarş. Tem. 18 2007, 16:52 | |
| oncelikle o dungeon ticket rondolda bulunan kale icinde konumlanmis olan dungeon a giris icin gereklidir.Ben su ana kadar 4 seviye gordum lvl araliklarina gore belirli dungeonlar aciliyo tek basina mucadele verdigin yerler.oralarin giris bileti bir nevi
Bu ticket olmazsa oralara giremiyorsun | |
|
| |
japon67 lvl 0
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 35 Yerleşim Yeriniz : Denizli Mesleginiz : Öğrenci Kayıt tarihi : 14/07/07
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Çarş. Tem. 18 2007, 22:18 | |
| haa tamam.benim diğer konulardan birinde bahsettiğim konu.meğer o scroll o işe yarıyormuş.saol.bir de ben lvl 25 kılıcımı +4 bastım beyaz yanıyor.bazılarının mavi yanıyor.+kaçta mavi oluyo?bunu da cevaplarsan sevinirim.şimdiden saol | |
|
| |
oldboy Moderator
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 42 Yerleşim Yeriniz : bursa Kayıt tarihi : 09/06/07
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Perş. Tem. 19 2007, 02:32 | |
| | |
|
| |
japon67 lvl 0
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Perş. Tem. 19 2007, 09:13 | |
| k:) de +7 ye kadar basılıyo mu yaw.ben bi arada 3 tane +4 kılıcı +5 bile yapamadım:) | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Perş. Tem. 19 2007, 10:36 | |
| bi hatayi duzelteyim once silahlarda +4 de beyaz duman +6 da renkli duman gelyio sonraki her lvl de de efekti artiyo | |
|
| |
japon67 lvl 0
| Konu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler Cuma Tem. 20 2007, 09:28 | |
| haa:)bende hep +4 war zaten peki +5 e illa heaven stone ile mi geçiyo? | |
|
| |
| Drop olarak Düşen Itemler | |
|