LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ

...Tüm Last Chaos severleri bekliyoruz...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Drop olarak Düşen Itemler

5 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ayserce
lvl 0
lvl 0

Yerleşim Yeriniz : Denizli

Drop olarak Düşen Itemler Empty
MesajKonu: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimeÇarş. Haz. 20 2007, 13:28

ya öyle taslar dusuyor ve produktion için düşen ıtemler var bunların ne işe yaradığını liste halinde burda yazarsanız çok iyi olacak satmadım çoğu kasada bende .
Birde ne işe yaradığını bilsem sevincem !!
Admin
Admin
Admin
Admin

Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul
Mesleginiz : öğrenci

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimeÇarş. Haz. 20 2007, 17:21

production die anılıyo cogu ama bir cogu quest dedigimiz görevler icin gerekli oluyor.Valla tüm düşen item listesi elimizde yok herkes yüksek lvl olunca,maglum ezberde tutması zor oluyor:D ama rondolda düsen taslardan HS dısındakiler cok önemli degil merak etme.Production itemleri de genelde questlerde ise yarıyor ondan 5 tane bundan 10 tane topla diyor o amacla yararlı oluyor.eger Questler bölümüne göz atarsaniz hangi lvl de hangi quest var neler istiyor görebilirsiniz.
https://lastchaosturkey.yetkinforum.com
burcu94
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: oyunda kasma   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 17:07

ya bu oyunda kasma var mı???
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 19:05

kasma derken lag dan mı bahsediyosun? yoksa lvl kasmaktan mı?
burcu94
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 19:14

lvl kasma
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 19:18

var arkadasım kendinden yüksek lvl birinden yardım istiyosun parti icerisinde kasıp lvl atlatıyor seni.lvl 20 olmus olan biri guardian system kullanarak düsük lvl bir oyuncunun bir hafta icinde lvl 20 olmasına yardım ederse 10 reputation puani ile ödüllendiriliyor,lvl atlayan oyuncu da event silahı kazanıyor.kendinden 5 lvl atlındakiler ile ve üstündekilerle kolayca kasabilirsin fazla exp kaybetmezsin o zaman.Beyaz nickli yaratıklar güzel exp verir.Kırmızılar maximum exp veriyor ama skill pointi az gelir beyazlardan kesersen dengeli verir ve maximum skill point kasarsın böylece.
burcu94
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 19:20

saol yarın indircem bu bilgilerle bayabi lvl atlarım heralde Smile
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 19:26

forumda en cok nerede exp alırsın haritalar ne tür itemler var hepsi var
silah secerken 4 lvl üstünün silah takımını ve 4-5 lvl üstünün zırh setini kullanman mümkün digerlerini kullanırsan %50 defance düsürüyo senden
Yüksek lvl silah ve itemler demek daha yuksek savunma demek
skillerinden biri personal dungeon da kullanılan bir skill tavsiyem onu hic acma eger girmeyi düsünmüyosan cünkü bosa gidiyor skill puanin.gereksiz bir skill dısarda kullanamiyosun sadece personal dungeona tek basına girdigin zman kullanılıyo onun yerine aktif ve pasiff skillerini mümkün oldugunca en üst düzeye getir ki defans ve diger alanlarda güclenesin.
burcu94
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 19:29

way be sen uzman olmuşsun ben herkesin nickini alimde sonra ortada tek TÜRK kalıyom
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 19:32

ben uzman diilim ya sadece 1,5 senedir bu oyunun icindeyim her bölümünü ogrendim sayılır.Benim de bilmedigim bölümler var hala mesela castle siege bölümü var guildce girip icerideki yaratıklara karsı kaleyi savunuyosun diger guildlerle beraber.Sonra Hayvan parcalarından silah ozel silahlar yapmayi bilmiyorum henüz.Bir de mesela altın diamond filan toplamak gereken seyler var silah yapabilmek icin onlarin malzemelerini nerden bulcam bilemiyorum hala.
burcu94
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 19:34

benim bilmediklerimi biliyosun ya ben seni uzman görüyorum Smile
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 19:38

ee sen oyuna yeni gircen ben 1,5 senelik tecrubeden bahsediyorum.Ama daha benim de bilmedigim var cok fazla...Sokrates ne demis."En iyi bildigim sey,Hicbir sey bilmedigimdir."Yani en iyi bilgelik neyi bilmedigini bilmektir.Tecrubelerimizi bilgilerimizi paylasmak icin bu forumu kurdum.Turk oyuncular da bilgilensin oyunda sıkısıp dara düstüklerinde bakacaklari bi yer olsun diye yaptım bu forumu ben Very Happy:D cünkü cok sıkıntı cektim ben de oyunda.İlk basladıgımda oyundaki nadir Türklerden biriyim ben yani o zmanlar 3-5 türk var rastlamak cok zordu ama simdi cogalıyoruz ve bilgilenmek icin basvurabilcek bir forumumuz var:D:D:D:D
burcu94
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 19:41

Benim bi arkadaşım var ilayda oda indiricek beraber oynucaz.Artık yardım edersiniz herhalde Very Happy Very Happy
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 20:11

ederim tabii
ayserce
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimeCuma Haz. 22 2007, 10:02

Düşen Dropları (production tarzı ıtemleri satmayın başta çünkü quest çıkıyor o ıtemleri istiyor.. bende bazı Itemler için mesela 3 taş için 4 saat ağac kestim ..
ağaçlarda yeşildi , düşün gari ne exp nede skill puani geldi doğru dürüst.
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimeCuma Haz. 22 2007, 13:28

yeşil renkli yaratıklar malesef cok az exp veriyor ve skill puani da o denli düsük.
Düsen tas sanırım green orb olmalı.Very Happy o tas treantlardanda düsüyor büyük olan agaclardan da elder drakelerin oralarda.
burcu94
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePaz Haz. 24 2007, 10:43

ya ben bi tane yumurta buldum onu nasıl hayvana dönüştürcem
bide benim bi tane küçük atım var adı zıpçıktı yaw ben ona nasıl yemek yedircem???
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePaz Haz. 24 2007, 10:48

atın ismi güzelmis benim de essegim vardi Very Happy:D:D o yumurta drake egg yumurtayla birlikte lorraine e gitceksin
atı nasıl aldıysan aynı yontemle
loraine den sana bi quest gelcek o quest(görev)ile dratanda aecheologist jajan ı bulacaksin sonra ona gidip yumurtayı kırdırıyosun.ve ejderha ya sahip oluyorsun.Ben pet alma bölümünde anlattım
at yada ejderha icin aynı yolla gerceklestiriyosun
japon67
lvl 0
lvl 0

Mesleginiz : Öğrenci

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimeÇarş. Tem. 18 2007, 08:43

Beyler Personel Dungeon Ticket mı ne war bende.nasıl kullanabilirim?diğer ışınlanma scrolları gibi deniyorum olmuyor.yardım pls.
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimeÇarş. Tem. 18 2007, 16:52

oncelikle o dungeon ticket rondolda bulunan kale icinde konumlanmis olan dungeon a giris icin gereklidir.Ben su ana kadar 4 seviye gordum lvl araliklarina gore belirli dungeonlar aciliyo tek basina mucadele verdigin yerler.oralarin giris bileti bir nevi

Bu ticket olmazsa oralara giremiyorsun
japon67
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimeÇarş. Tem. 18 2007, 22:18

haa tamam.benim diğer konulardan birinde bahsettiğim konu.meğer o scroll o işe yarıyormuş.saol.bir de ben lvl 25 kılıcımı +4 bastım beyaz yanıyor.bazılarının mavi yanıyor.+kaçta mavi oluyo?bunu da cevaplarsan sevinirim.şimdiden saol
oldboy
Moderator
Moderator
oldboy

Yerleşim Yeriniz : bursa

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Tem. 19 2007, 02:32

+7 den sonra mavi yanar
japon67
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Tem. 19 2007, 09:13

k:) de +7 ye kadar basılıyo mu yaw.ben bi arada 3 tane +4 kılıcı +5 bile yapamadım:)
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimePerş. Tem. 19 2007, 10:36

bi hatayi duzelteyim once silahlarda +4 de beyaz duman +6 da renkli duman gelyio sonraki her lvl de de efekti artiyo
japon67
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: Drop olarak Düşen Itemler   Drop olarak Düşen Itemler Icon_minitimeCuma Tem. 20 2007, 09:28

haa:)bende hep +4 war zaten peki +5 e illa heaven stone ile mi geçiyo?

Drop olarak Düşen Itemler
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» karakterleri Nick lvl class ve server olarak belirtiniz!!!