LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ

...Tüm Last Chaos severleri bekliyoruz...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Selam herkese

+3
japon67
Admin
ayserce
7 posters
YazarMesaj
ayserce
lvl 0
lvl 0

Yerleşim Yeriniz : Denizli

Selam herkese Empty
MesajKonu: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeÇarş. Haz. 20 2007, 11:22

ilk önce Siteniz harika olmuş tebrik ederim.

Bende bu oyuna 3 gun oldu başlayalı Katar (5) serverinde .. LastChaos baya hoşuma gitti. Sitede baya bilgiler mevcut.
Bende Denizliden oynuyorum evden .

ismim Aytaç Serçe 3 çocuk babasıyım yaşım 43 (her yaşta da insanda çocuk ruhu olması gerek)

ben basladığımda AKINCILAR guilde girmiştim rica etti gir diye ama Sizin TurksPower ismi baya hoş , sizin Guilde nasıl katılabilirim ..

Oyundaki bilgilerim:

Nick : MoonCrown
LVL : 16
Pet : Drag LVL 4 de
Server : Katar 5 ( şu an sadece bura giriyorum - PVP için hazır değilim sanırım)

2 gunde lvl 20 yi geçmem gerek baya hırslıyımdır .. farao

oyunda da yardımcı olursanız memnun olurum .

Saygılar

Aytaç Serçe
Admin
Admin
Admin
Admin

Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul
Mesleginiz : öğrenci

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeÇarş. Haz. 20 2007, 16:45

Öncelikle Aytaç Bey mi desem diye düşündüm ama dediginiz dogru herkesin icinde bir cocuk ruhu olmali bencede Very Happy (valla bu mesajı babama da okutcam hala cocuk gibi oyun oynuyosun diyor bana:)Aytaç abi aramıza hoş geldin:DGuild ismini ben secmistim Oyunda LoVeHurT nicki ile ulasabileceginiz arkadas ile ortak kararımızdı.Forum sitesi yerine once web sitesi yapacaktim ama forum daha güzel bir fikir geldi bana.Eger kendi lvllinizden bir seviye yuksek yaratıkları oldururseniz iyi experience verir böylece siz de hızlıca lvl atlarsınız. Ben 29 dan sonra oyunda olcam bol bol haberlesir yükselmenizde yardımcı oluruz.Very Happy hos geldiniz tekrar.
https://lastchaosturkey.yetkinforum.com
ayserce
lvl 0
lvl 0

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeÇarş. Haz. 20 2007, 17:22

sağol .. ben de dediğin gibi yaptım 2 gunde lvl 16 oldum ama bugun oynayamıyorum update mübarek baya uzun sürüyor 70 kusur MB
Admin
Admin
Admin
Admin

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeÇarş. Haz. 20 2007, 17:26

evet yeni bir harita ekleniyor duyduguma göre 4.haritamiz da girecek sisteme dratan haritasında yeni yaratıklar eklendi zaten bakalım benim updatler ne kadar sürcek subattan bu yana duruyo oylece Sad
ayserce
lvl 0
lvl 0

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeÇarş. Haz. 20 2007, 17:49

hayırdır neden oynamadın uzun zamandır?

bende Kalonline de 1.5 yıldan fazla oynamadım bunda 4 hafta önce yine girdim oho benim yetiştirdiklerim beni 20 - 30 lvl geçmişler ..party yapalım dedik aha bana exp bile gelmedi bende canım sıkıldı baska şöyle zevk alacağım oyunlar denedim .. Hero Online oynadım lvl 34 deyim pek sarmadı beni.
Supreme Destenety oynuyordum 3 gun ban yedim hala açılmadı 6 gun oldu.(PK var beni paso kesince high lvl li sinir oldum yapmadığım şeyi yaptım Çinliye bastım küfürü - oda Screenshot yapmış ''Kerata'' 3 gun ban yedim)bunda 215 lvl im ,
birde RanOnline oynuyorum bunu zevkle oynuyorum hala ama e-games in PHilipin serverinde oynuyorum. Shaman (mage) 64 lvl de Archer de 48 lvl de.
Admin
Admin
Admin
Admin

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeÇarş. Haz. 20 2007, 17:54

hımm anladım...ben uni okuyorum istanbul da ama ailem ankarada yasıyo ancak yanlarına gittigimde oyuna girebiliyorum dolayısı ile 1 lvl i 6 ay alıyo:D benim atlamam:D:D:D ama bu yaz 7/24 oyunda olacagim insallah sabaha aksam oyunda olcam
aeria point almak icin kredi kartı aldım item mall dan bircok ürün alıp satacagım
japon67
lvl 0
lvl 0

Mesleginiz : Öğrenci

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeÇarş. Tem. 18 2007, 22:24

merhaba bende denizli den oynuyorum ama.ben bayaaa bi küçüğüm:)proflimde 18 yazıyo ama abimin yaşını yazdım.çünkü çoğu forumda yaşımdan dolayı hakaret e uğruyorum.ve benimle dalga geçiliyor.aa küçük çocuk geldi falan diye.benim yaşım 14:Dbu sene OKS ye girdim.istediğim başarıyı elde edemedim ama yinede iyi bir yer geldi(çoğu yere göre)puanım tam 430.DAL (denizli anadolu lisesi) ne giriyorum.inşallah bu forum da yaşımdan dolayı alay edilmem:(
Admin
Admin
Admin
Admin

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimePerş. Tem. 19 2007, 10:45

forumumuz herkese acik yas sinirimiz 18 ama esnetebiliriz bu kurali
forumda hickimsenin alay konusu olmasına ya da hor gorulmesine izin vermem ve bu tarz bir davranista bulunani da affetmem senin icin rahat olsun.diledigin gibi forumda paylasimlarini sun sohbet et.
japon67
lvl 0
lvl 0

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeCuma Tem. 20 2007, 09:27

saol.şu yaşımı da gerçek haline çevirem o zaman:Smile
Admin
Admin
Admin
Admin

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeCuma Tem. 20 2007, 11:21

cevirirsen uyeligin gecerli olmaz
18 yasindan kucuklerin erisimine kisitli sistem
japon67
lvl 0
lvl 0

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeCuma Tem. 20 2007, 19:33

ewt.olmuyo tamam.yinede saol da niye +18 war ki?bu oyunun öle bir kötü yanı yok:D
Admin
Admin
Admin
Admin

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeCuma Tem. 20 2007, 22:56

oyunun diil ama forum sitelerinde var bu kural iste
ayserce
lvl 0
lvl 0

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeC.tesi Tem. 21 2007, 10:54

japon67 selam abisi hoşgeldin ben de 1 hafta yoktum işlerden dolayı. Sende denizlidenmişsin sevindim . yaş hiç sorun degil abisi takıntı yapma sen gerisi halt yemiş derim sen yeterki mütevazi ol ve hoşgörulu.
japon67
lvl 0
lvl 0

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeC.tesi Tem. 21 2007, 16:35

saol:=)hoşbulduk
furi544
lvl 0
lvl 0

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimePtsi Tem. 23 2007, 20:31

slm arkadasalr bende oyuna basladım daha bisi bilmiyorum katarda knight actım ismim zuzutr stat ve skillerineye vericeğimi bilmiyoru yardımcı olrsanız sevinirim simdiden saolun...
japon67
lvl 0
lvl 0

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeSalı Tem. 24 2007, 16:21

öncelikle hg:)statlari full str ver tabi iyi wurmak istiyosan:Dskilleri npc den aliyosun.ordan skill lvl larini artiriyosun.bence saldiri skillerine pek bakma.passive leri guclendir.personel dungeon skillere bakma bile:D
furi544
lvl 0
lvl 0

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeSalı Tem. 24 2007, 18:00

peki saolasın ins oyunda bulurum o npc yi
japon67
lvl 0
lvl 0

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeSalı Tem. 24 2007, 18:48

west gate nin solunda.dışaridan girerse gate ye sağda oluyo.hangi classan o npc yi bulcan ..haritaya bak...knight master--healler master falan dir.
ayserce
lvl 0
lvl 0

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimePtsi Eyl. 10 2007, 11:54

Arkadaslar kusur bakmayin lvl 30 kaldı ben char cunku 2 aydan beri Cabalonline oynuyorum. Cabaldada 1 ay oynayamadim islerden dolayi. ve simdi 6 gun dur yine Cabaldayim .

Ordaki Nickim AySeR
Server : Mercury
LVL suan : 98
Class : Wizard
Admin
Admin
Admin
Admin

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimePtsi Eyl. 10 2007, 20:44

Aramiza hoşgeldin Ayser:D:D Bosver o char i gel Mars serverina:D:D burdaki tum herkesi CABAL ci yapalim:D:D grafikleri action u yasayan kopamamaz bundan:D:D... Benim de:

Nick:NEFES
Server:Mars
LVL:88
Class:Force Archer
Rank: magic(g.master)/sword(expert)
Guild:DraGonLanC3
Beklerim:D:D
cemre1994
lvl 0
lvl 0

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimePerş. Eyl. 13 2007, 15:19

ben geliom nefesssss nickim:cemre1907 olur marsa geliommm
Admin
Admin
Admin
Admin

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimePerş. Eyl. 13 2007, 23:39

gel gell:D:D ben lvl 90 oldum:D su an ota duzeyin biraz uzerindeyim...ama subatta iyi diyebilecek kadar kasarim:D

100+ olcam lvl olarak skill olarak da daha guclenecem
LastLost
lvl 0
lvl 0
LastLost

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimePerş. Ekim 11 2007, 02:17

birkaç oyuna nasıl zaman ayırabiliyorsunuz Smile

ben de 15 yaşındayım amcalar abiler. kayıt olurken 1992 yazdığımda olmadı. kurcaladım 1989 yazdım oldu Smile şaşırdım ama. neyse.

ayser ??amca??, ??abi?? gibi babam olmasını isterdim, bana da diyorlar ne oyunu hala büyüyemedin mi diye Very Happy

babam gerçekten yoğun bir iş yapıyor, serbest muhasebeci mali müşavir (smmm). sadece gelir olarak bakarsan kazancı çok çok iyi. ama bir de giderler var. her ay gelirden kalan, ihtiyaçlar + harcama bütçesi, bin ytl civarı. hepimize de yetmiyor tabi...

müşterilerin çoğu parasını da vermiyor. bir bmw eder alacaklarımız.

bir de benim ilgilendiğim şeylerle ailemin de ilgilenmesini çok severim. ama bu, oyunlar ve benim isteklerim konusunda asla olmadı. soltaire bile oynattıramadım Very Happy ahhh aaah, ne güzel olurdu 4 pc ve ailem beraber kasardık Very Happy

ayrıca ailem internet üzerindeki alışverişlere pek iyi bakmıyor. premium yada aeria point türevleri şeylerle tanışıklığım yoktur...

ah bir yetişkin olsaaamm.....
lubuoguz
lvl 0
lvl 0
lubuoguz

Yerleşim Yeriniz : Spira
Mesleginiz : Herşey...

Selam herkese Empty
MesajKonu: Geri: Selam herkese   Selam herkese Icon_minitimeSalı Ekim 16 2007, 05:34

Bencede oyun oynamanın yaşı yok ya...Tamamen zevk meselesi..

Selam herkese
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» merhaba herkese