LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ

...Tüm Last Chaos severleri bekliyoruz...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

bug bildirimi

3 posters
YazarMesaj
oldboy
Moderator
Moderator
oldboy

Yerleşim Yeriniz : bursa

bug bildirimi Empty
MesajKonu: bug bildirimi   bug bildirimi Icon_minitimePtsi Haz. 18 2007, 22:59

acaba bu forum oyunun eksiklerini gidermekte ne kadar yararlı olur bilmem 2 gündür 1 dakkikalık lag lara maruz kalıyorum ve cogu kişi bole 1 saat içinde 3 kere atım öluyo lag yüzünden bence serverler doldu taştı. bir de bir konuya dikkat çekmek isterim cou online oyunda yeni serverler herzaman sıranın altında bulunur .Bende yeni diye katarda başladım meger katar ilk servermiş bence cogu kişi bu oyuna duşuyo katarın yogunlugu kendini taşıyamayacak kadar arttı bence herkes lwl olarak almış başını gitmiş zaten.Eger carie yeni server ise diger online oyunlardaki gibi neden aciliş arayuzunde en altta degil..ya yeni bi server açilarak bu yogunluk kaldırılmalı yada serverler acil genişletilmeli. hah hadi bakem nefes kardeş bu bence bi sorun Lc gm lerine ingilizce olarak iletrisen sevinirim.bence bu yeni pact geldikten sonrada oyunda dah buyuk sorunlar oluşacak benden sölemesi afro
Admin
Admin
Admin
Admin

Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul
Mesleginiz : öğrenci

bug bildirimi Empty
MesajKonu: Geri: bug bildirimi   bug bildirimi Icon_minitimeSalı Haz. 19 2007, 21:55

valla haklısın aslında arayuzde serverların dolulugu ile ilgili bilgi verilmesi lazım knight online daki gibi.LC GM lerine cevirip ileticem bu söylediklerini.Aslında biz dedigin gibi lvlleri aldık gittik dilerseniz Carie server'ında 0 dan baslamak gibi delice bir hareket yapabilirsiz.Very Happy
TurksPower 2 yaparız orda da:D
hem lvl atlamamız da hızlı olur o server a herkes gecmedi sonucta herkes kendi char ını oldugu serverda kasmayı yegliyor.Dolayisi ile herkes Katarda bi cok event artık Carie server ına cekmek icin yapılıyor.Bence biz de o server a gecebiliriz ya da böyle katar da devam edip Milleti Carie ye kacırcaz:D
https://lastchaosturkey.yetkinforum.com
ayserce
lvl 0
lvl 0

Yerleşim Yeriniz : Denizli

bug bildirimi Empty
MesajKonu: Geri: bug bildirimi   bug bildirimi Icon_minitimeÇarş. Haz. 20 2007, 17:32

ya dun bende öteki serverin yazısını okudum yeni başlayanlara özel event droplar filan veriyormuş girem deniyem dedim lvl 5 e kadar katar da almadığım droplar geldi char lvl 5 de duruyor . bakem diye girmiştim .
Şayet geçelim filan derseniz ona göre haber verin beraber başlayalım.
Admin
Admin
Admin
Admin

bug bildirimi Empty
MesajKonu: Geri: bug bildirimi   bug bildirimi Icon_minitimeÇarş. Haz. 20 2007, 17:46

valla diger guild elemanları 30+ üstü hep en yuksek üyemiz su an 46 lvl de LoVeHuRt.ben de katarda bunca zaman kastım bilmiyorum ortak bir karar almak gerekir.Sıfırdan baslamak herseye bilirsiniz ki cok zahmetli:D
oldboy
Moderator
Moderator
oldboy

bug bildirimi Empty
MesajKonu: Geri: bug bildirimi   bug bildirimi Icon_minitimePtsi Haz. 25 2007, 14:09

yok yav guildde ciddi lwlere ulaşanlar var lwl 30 dan sonra kasmak zaten zor girdik artik bi kere kasalim benceee katarda devamm.Love hurt 49 oldu mesela
oldboy
Moderator
Moderator
oldboy

bug bildirimi Empty
MesajKonu: Geri: bug bildirimi   bug bildirimi Icon_minitimePtsi Haz. 25 2007, 14:12

mesela ben bir hafta sonra sıralamay girebilirim sorclar arasında Very Happy
Admin
Admin
Admin
Admin

bug bildirimi Empty
MesajKonu: Geri: bug bildirimi   bug bildirimi Icon_minitimePtsi Haz. 25 2007, 14:13

off offf LoVe benim oyunu bırakma sebebim olcak
sevmiyom boyle ayırıp gidenleri...Keyfim kacıyo su adamin lvl yükselmesini söylemeyin bana:D cinlerim tepeme cıkıyo:D:D:D
Admin
Admin
Admin
Admin

bug bildirimi Empty
MesajKonu: Geri: bug bildirimi   bug bildirimi Icon_minitimePtsi Haz. 25 2007, 14:14

sen kac oldun hemen sıralamaya giriliyo mu o kadar hızlı

bug bildirimi
1 sayfadaki 1 sayfası