| eventlerin listesini isteriz | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 39 Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul Mesleginiz : öğrenci Kayıt tarihi : 30/05/07
| Konu: eventlerin listesini isteriz Paz Haz. 17 2007, 16:29 | |
| Bu mesaj oldboy isimli kullanıcımıza aittir.bu event lerin turkçe listesi iyi olurdu yavvv tarihleriyle beraber süper olurdu hemdee. mesel gecen gun file planet ucretsiz eventine kayit oldum ban bir key verdi site am o keyle oyunu indirip tekrar bi accaunt açmam gerekiyodu . 35 lwl olmusuzu e chari da seviyozz olmazki böle canimm bi yolu yokmudur azcik bizede duşsun eventten bişeyler yavv kazandigimiz para pota gidiyo :d eventler hakkinda calişma isteriz .. isterizde isteriz | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 39 Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul Mesleginiz : öğrenci Kayıt tarihi : 30/05/07
| Konu: Geri: eventlerin listesini isteriz Paz Haz. 17 2007, 16:35 | |
| valla oldboy dogru diyosun da eventler dedigin gibi sıfırdan baslamak gerektiriyo her bir event e bi üyelik de zor olur yaw:D:D:D ama istegini dikkate alcam insallah bi yolunu bulur eventlerin tam listesini ve tarihlerini de hizmete sunarim...hatta daha iyisi biz kendi eventimizi yaparız,Sınırlı bütcemiz var ama olsun yaparız bi atraksiyon:D mesela su an 2 event var bir "haftanin en iyi üyesi" digeri de "en güzel paylasım" bu iki eventten birisi 500000 altin digeri de 1 hs ödüllü daha o kadar köse olmadıgım icin malesef odullerin boyutu da ufak capta oluyor...ama temmuz ayı icinde oyunda olacagım icin güzel item ödülleri sunabilecegim:D | |
|
| |
ayserce lvl 0
Mesaj Sayısı : 49 Yaş : 59 Yerleşim Yeriniz : Denizli Kayıt tarihi : 20/06/07
| Konu: Geri: eventlerin listesini isteriz C.tesi Tem. 07 2007, 04:23 | |
| | |
|
| |
burcu94 lvl 0
| Konu: Geri: eventlerin listesini isteriz C.tesi Tem. 07 2007, 17:15 | |
| şimdi gülüceksiniz ama event ney | |
|
| |
ayserce lvl 0
| Konu: Geri: eventlerin listesini isteriz C.tesi Tem. 07 2007, 18:14 | |
| Event = Olay Belirli gunlerde 1-2 saat bazen daha uzun 2 kat veya 4 kat EXP, SP, PARA, Drop vs . veriliyor. mesela dun cuma gunu gece 01.00 de 1 saatliğine event vardi, 4 kat di ve herşey vardi, 2x HS düştü bana bu sayede ve hizli 1 lvl atladik, daha iyisi SP cogaldi.. | |
|
| |
MyLia lvl 0
| Konu: Geri: eventlerin listesini isteriz Paz Tem. 08 2007, 17:18 | |
| evet o gece superdi : ) 400 sp far m etttim ve de passive leri lvl5 ledim : ) .... eventle genelde cuma ve haftasonları oluyor. GMler rüşvet alıor (karma puan) ve de kendi egolarını tatmin edior event ı kullanarak .Neyse... bir kerehaftasonu tumgun double event vardı herse 2x : ) superdi | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: eventlerin listesini isteriz Paz Tem. 08 2007, 22:32 | |
| sizler 4 Temmuz gecesi olacaktiniz pes pese 5 event basladi.once 2 kat sonra 4 kat:D Ben o gece yaklasik 10 mil para yaptim ayrica 38 ken 40 oldum:D:D:D | |
|
| |
ayserce lvl 0
| Konu: Geri: eventlerin listesini isteriz Ptsi Tem. 09 2007, 00:51 | |
| ya arkadas oyundasiniz bari PM atin ben de gece 2 sonra 4 oldu partydeydim ne okar para yapabildim sadece 1 lvl atlayabildim..
Bu oyundaki Party sistemini anlatırmısın
EQUAL - PRECEDENCE - COMBAT bunlarin arasindaki farki ben söylemesi ayıp Tam çözemedim hangisi ne yapmak istersek daha iyi. bazi acik gözler sadece Precedence yapiyor cabuk kesip mali topluyor sana bir şey kalmiyor. ya da Combat seciyor ben healci olarak bana exp gelmiyor .. Bende Equal diye bağırıyom yoksa heal yok diyorum kendim kesiyom geberincede - PLZ heal diye yalvariyor ama yine açıklayıcı bir şekilde nalatırsanız memnun olurum . | |
|
| |
LastLost lvl 0
| Konu: Geri: eventlerin listesini isteriz Perş. Ekim 11 2007, 16:55 | |
| @ayserce Equal: exp leveline göre gelir sp eşit şekilde dağılır itemler sıra sıra gelir para eşit şekilde gelir Predence: exp ve sp eşit dağılır item ve para kim alırsa onun olur Combat: (bu parti için arada en fazla 10 lvl fark olmalı) kim nekadar vurursa okadar exp alır sp eşit şekilde dağılır itemler sıra sıra gelir para eşit şekilde gelir ----------------------------------------------------- @Admin sizin sitedeki 500k ve 1 hs ödüllü eventler "bana göre" hiç azımsanacak kadar değil. valla süper (tabi ben ezik olduğum için anca 200k yapabildim 16 lvlim) | |
|
| |
lubuoguz lvl 0
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 43 Yerleşim Yeriniz : Spira Mesleginiz : Herşey... Kayıt tarihi : 11/10/07
| Konu: Geri: eventlerin listesini isteriz Salı Ekim 16 2007, 06:17 | |
| Monday: Newbie Classes Game Sages will be available throughout the day to help new players with the basics of LC game play. Regular global in game announcements will instruct new player on where, when and how to join these special groups
Tuesday: Mad Monster Spawn All day Tuesday monster mysteriously spawn in unexpected locations. Don’t be surprised if you run into a Skinwalker roaming the hills of Juno or a fox hanging out in the Temple of Forgetfulness. Remember to check your local arena for monsters that are looking for a little dueling action.
Wednesday: Mystery Event This is the day that we try out new events or resurrect some old events. It changes every week.
Thursday: Poor Game Master I don’t know why but on this day one of our GMs either ends up lost and in need of rescue or just runs away and hides somewhere on the map. If you are the lucky player to find our errant GM you will be awarded an exciting prize. Exact rules and information for this event is published on the news section of the LC website every Wednesday.
Friday: Happy Hour Come on get Happy! Every Friday from 4pm PDT until 6pm PDT we have a value added event. The added value changes weekly, some examples are: for every monster you kill you get double the experience or it could be doubling of the harvesting rate or it could be double gold drops from monsters. You never know what the Happy Hour Special will be, but it is always a good time!
Saturday: Castle Siege Have fun storming the castle on K1 or C1.
Sunday: Tea Time Much like Happy hour, but is held earlier for our European players convenience. A double event that is held from 10am PDT until 2pm PDT. XO Quizzes at 11am. Test your knowledge of LC and win fantastic prizes!
BU LİSTE İŞİNİZE YARAR UMARIM.. | |
|
| |
| eventlerin listesini isteriz | |
|