| guild ici yardimlasmaa | |
|
+5cemre1994 ayserce Admin oldboy whellmen 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
oldboy Moderator
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 42 Yerleşim Yeriniz : bursa Kayıt tarihi : 09/06/07
| |
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 39 Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul Mesleginiz : öğrenci Kayıt tarihi : 30/05/07
| Konu: Aramıza hoş geldin C.tesi Haz. 09 2007, 20:00 | |
| bu forum yaklaşık 2 haftadır hizmette.Ben de acemiligimden olsa gerek yeterince duyuramadim ismini forumun.Amacım aslında bir web sitesi idi ama olmadı.forum adresi olarak hizmete soktum.Arkadaslar lvl kasmakla mesgul duyuru yapmayı ihmal ettiler umarım keyif alırsın forumdan.Ben de 29 hazirandan sonra oyunda olacagım nickim:NEFES sizlerle aynı serverdayım.Lvl 33 Knight'ım var.(imza yanıltmasın montajdır:D) | |
|
| |
oldboy Moderator
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa C.tesi Haz. 09 2007, 23:08 | |
| | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 39 Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul Mesleginiz : öğrenci Kayıt tarihi : 30/05/07
| Konu: slm tekrar Paz Haz. 10 2007, 02:44 | |
| Sen beni beklersen sonun benim gibi olur ben 33 olmak üzereyim.Agahlar toz yutturdu bana sen de geri kalma benim gibi sen devam et kasmaya yetisirim ben size...29 haziran dan sonra 7/24 oyunda olcam zaten.Bol bol kasarız beraber klanlar arası savaslar yapacagız geldigimde yüksek lvl oyuncu sayısı artacak. | |
|
| |
whellmen Moderator
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 39 Yerleşim Yeriniz : turkey-ümraniye Kayıt tarihi : 01/06/07
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Çarş. Haz. 13 2007, 21:15 | |
| bize niye sitem ediyon lenn site 3 haftalık zaten ) | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Perş. Haz. 14 2007, 01:04 | |
| sitem ederim olm mod yaptım seni hic etkinlik yapmadın foruma adını bi duyuramadın oyuna da cok türk cekersiniz böylece tanıtsanız paylasım yapsanız...:/ destek olun bana oyunda olamadıgım icin kendi basıma bisi yapamıyorum simdilik sizlerden destek istiom ben de sizden ne yapayım. | |
|
| |
whellmen Moderator
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 39 Yerleşim Yeriniz : turkey-ümraniye Kayıt tarihi : 01/06/07
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Cuma Haz. 15 2007, 11:01 | |
| nefes sana bişi diyen olmadıki ben olboya dedim laa | |
|
| |
oldboy Moderator
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Paz Haz. 17 2007, 00:44 | |
| acaba oyuna cok fazla Turk gelmesi iyi bişeymdir. usko yu (knightonline) aga 10 k pls aga kas pls ler batirmadimii bence bole kalsin hatta guildin ismi cok fazla AGA cekiyor lc de bile basladi bunlar | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Paz Haz. 17 2007, 02:30 | |
| Bir bakıma haklısın oldboy nerde cokluk orada...psikolojisi ile dogru diyorsun ancak oyundaki bircok yabancı oyuncu ve guildde yeterince destek olmuyor oyuncu tek basına kalıyor ve ögrenebilecegi pek cok konuda bilgisiz kalabiliyor.Guild ya da klan mantıgı sadece guildimde dur savas olunca destek ol demek degil,gerektiginde bilmedigi bir konu hakkında üyesine destek olacak bilgilere sahip olmak,yardımlasmak,birseyler paylaşmak demektir.Yani oyunda eglenceli anlar planliyorum ben.İnsallah oyunda bir gün tüm guild üyeleri bir arada resim cektircek,güclü boss yaratıkları oldururken video cekicez ya da bunlar gibi binimum aktiviteler düzenleyecegiz.Guild fikri LoVeHuRt whellmen ve benim ortak kararımızdı.İsmini ben belirledim LoVeHuRt sagolsun kurdu whellmen de bir cok uye saglama konusunda destek oldu bize.Yani daha kuruluşunda bile bir paylaşma yardımlasma fikri barındırıyor bu guild.Ben"Aga beni kas aga,bana para"diyen oyunculara geri cevirmek yerine ya da istedigini yapmak yerine nasıl para kazanabilecegini ya da nasıl kasabilecegini söylüyorum yani "Balık tutup vermiyorum ya da vermem demiyorum,Balık nasıl tutulur onun usulünü gösteriyorum."Belki cok genis düsünüyorum ben ama sonucta bir oyun konumuz ve Türk olarak az sayıdayız.Kendi dilimizde destek bulmamiz nerede ise cok zor.Dolayisi ile bir miktar Turk oyuncunun olmasi bence iyi olur. | |
|
| |
ayserce lvl 0
Mesaj Sayısı : 49 Yaş : 59 Yerleşim Yeriniz : Denizli Kayıt tarihi : 20/06/07
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Çarş. Haz. 20 2007, 13:37 | |
| dediğinize, size hak veriyorum maalesef bunu yapan 13 - 15 yaşın altındaki gençler !! Ne Görev kasmasını biliyorlar nede Para kasmasını çoğuda maymun iştahlı. hemen para olsun zevk alalım ora bura küfür edelim havasıyla oyunda rahatsızlık bile verenler var .. allahtan burda yaşamadım 3 gundur ben 2 gunde 150 K yaptım belki size göre az ama bana göre cok .. 2 gunde bu oluyorsa 20 gunde ne olmaz , değilmi... sadece bu tur oyunlarda neyi nasıl kasman gerektiğini bilecen yada bunu öğrencen .. | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Çarş. Haz. 20 2007, 17:24 | |
| evet bu forumu türkce yapma amacim biraz da bu iste.küçük yastaki oyuncular bizlerden dilenmek yerine burada nasıl para kazancaklarını ya da lvl kascaklarini görebilirler.Haritalar mevcut,görevler mevcut bilgiler mevcut.Onlara tek bıraktıgımız kesfedip gidip kasmak bu bilgiler ısıgında | |
|
| |
cemre1994 lvl 0
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Çarş. Haz. 20 2007, 21:33 | |
| arkadaşlar ben şuan oyunu oynayamıyorum28 haziran yada 1 temmuzdan sonra oyunda coşarım ben aslında cariede hesabım var ancak sizi buldum katarda aççam. | |
|
| |
MRS.NEFES Admin
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Çarş. Haz. 20 2007, 21:45 | |
| gel gel katar a gel :D:D:ben de o tarihlerde oyundayim bn senin guardianın olurum lvl 20 veya daha üstüne cıkarrım seni:D lvl 34 oldum ben de | |
|
| |
ertoo lvl 0
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Ptsi Ağus. 13 2007, 10:24 | |
| ya beyler bende guilde katılcam nsıl katılınıo yardmı | |
|
| |
japon67 lvl 0
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 35 Yerleşim Yeriniz : Denizli Mesleginiz : Öğrenci Kayıt tarihi : 14/07/07
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Ptsi Ağus. 13 2007, 15:52 | |
| bildiğim kadari ile türkspower(bende daha deilim bu guildde lvl31 ama hiç kimsyi göremiyom guildden)+30 adam aliyolar ve kasicaklari 30 dan sonra.git konuş zaten onlar yardim ederler guild e girmene | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Çarş. Ağus. 15 2007, 13:31 | |
| EVET guild lvl 30+ herkese acik ama bazi arkadaslar guildde durmak istemediler nerede ise 30 kisilik guildimiz su an 5 -6 kisi civarinda.Saglikolsun bizlerle kalanlara minnettariz cikanlarinda dedigim gibi Canlari sagolsun. | |
|
| |
japon67 lvl 0
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 35 Yerleşim Yeriniz : Denizli Mesleginiz : Öğrenci Kayıt tarihi : 14/07/07
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Paz Ağus. 19 2007, 18:34 | |
| ben 33 oldum bile elimde lvl37 +10 dagger üstümdeki giysiler lvl36 set +5 arena da kendi lvlarımı çok rahat alıyorum:Dinsivibilit basıyom kimse göremiyo:D | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Çarş. Ağus. 22 2007, 11:58 | |
| kesin rogue sun:D benim en kıl oldugum irk haksizlik yani...nie gorunmez olabiliyorsunuz anlamam...Poison Capsule var zaten yetmiyormus gibi bi de gorunmez oluyorsunuz...Valla karsima cikma oyunda girdigimde yakalarsam :DDD şaka şaka dalga geciyorum roguelar benim gorusume gore oyundaki en saglam tur.Yani en azindan skilleriniz cok guzel. | |
|
| |
LastLost lvl 0
| Konu: Geri: guild ici yardimlasmaa Perş. Ekim 11 2007, 16:33 | |
| ben de katarda başlamayı düşünüyom, healer - rogue arasında gdip geliyorum. hp az ve mana çabuk bitiyosa rogue olmam zor, ilk göz ağrım healer olduğundan healer daha güzel geliyor | |
|
| |
| guild ici yardimlasmaa | |
|