LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LAST CHAOS RESMİ TURKCE FORUM SİTESİ

...Tüm Last Chaos severleri bekliyoruz...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

forum sitemizi nasıl buldunuz?

+5
ayserce
whellmen
Magnaburn
cemre1994
Admin
9 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Yerleşim Yeriniz : Turkey/İstanbul
Mesleginiz : öğrenci

forum sitemizi nasıl buldunuz? Empty
MesajKonu: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimePaz Haz. 03 2007, 05:13

Forum adresimiz bilindigi gibi yeni faaliyete gecmistir.Sizin Görüş ve önerilerinizi de almak istedim. Bana fikir ve öneri sunarsanız forumumuzun icerigi de o kadar zengin olacaktır.

En son tarafından Salı Haz. 19 2007, 22:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
https://lastchaosturkey.yetkinforum.com
cemre1994
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimePaz Haz. 03 2007, 09:05

bence bu site last chaos yeni başlayanlar ve oynayanlar için iyi olmuş.ben bu siteyi duyar duymaz üye oldum 17 lvlim ve healerım.1 lvl hatcling ve 1lvl pony var.yeni aldım.ancak ponyi kullancam.arkadaşlar sizhangi serverdesiniz ben carie2deyimde ona göre oynucam bide hepiniz nicklerinizi verebilirmisiniz?
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: slm sevgili üyem   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimePaz Haz. 03 2007, 18:56

Ben katar Serverlarından Her hangi birindeyim.Nickim NEFES LVL 33 KNIGHT char ım var Katar serverlarında tum guildimiz bulunmaktadır.Dilersen Katar serverına gec.Orada Tamamı Turk Uyelerinden Olusan Guildimiz Bulunmaktadır.Sana oyunla ilgili yardım ve destekte de bulunurlar.Benim de lvl 31 Dragon ve lvl 16 Horse um var.Umarım Forumdan keyif alırsın.iyi forumlar dilerim.
Magnaburn
Editor
Editor

Yerleşim Yeriniz : Tasucu/SİLifke/MERSİN^^

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimePtsi Haz. 04 2007, 15:23

cemre arkadasim katar serverina gelirsen daha iyi olur.Çünkü hep birlikte oluruz
benim nickim Magnaburn 40lv mage'yim her konuda yardimci olurum...
cemre1994
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimeSalı Haz. 05 2007, 18:44

arkadaşlar ben katar serverine geçicem yalnız 11 haziranda çünkü bilgisayarım tamire gidecek.nickimi herhalde cemre1907 koyarım titan veya healer olurum bu arada meraca giderseniz benide yanınıza alırmısınız alırsanız çok sevinirim?
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: elbette   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimeSalı Haz. 05 2007, 19:09

cemre1994 demiş ki:
arkadaşlar ben katar serverine geçicem yalnız 11 haziranda çünkü bilgisayarım tamire gidecek.nickimi herhalde cemre1907 koyarım titan veya healer olurum bu arada meraca giderseniz benide yanınıza alırmısınız alırsanız çok sevinirim?
bizim guildde healer a ihtiyacimiz var healer secmen avantajımıza olur.lvl 15 olana dek merac sana zor gelebilir.ama elbette aliriz yanimiza .Ben de 29 Hazirandan itibaren oyundayim
whellmen
Moderator
Moderator
whellmen

Yerleşim Yeriniz : turkey-ümraniye

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimeÇarş. Haz. 13 2007, 23:08

ben haziranın 10 da bırakcam oyunu ama temmuzun sonunda dönüşüm muhteşem olucak paso kascammmmm Smile malum evleniyorum king queen
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimePerş. Haz. 14 2007, 01:06

aaa ne evliligi len daha bekarlık sultanlıktır:DDD evlenme bos ver Very Happy
seni last chaos tan bi char la evlendirelim
daha cok aktif olursunuz...D:D:D
ayserce
lvl 0
lvl 0

Yerleşim Yeriniz : Denizli

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimeÇarş. Haz. 20 2007, 13:24

burda site için yine super dicem ve healer arıyormussun - yukarda yazmışsın bende Healerim Grup heal de yapıyorum lvl 16 da yım bugun de server update yapıyor inşallah 2 gune kalmaz lvl 20 olurum..
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimeÇarş. Haz. 20 2007, 16:29

30 ol cabucak 30 ol
Very Happy tek istegim bu bizim guilddekiler hep 30+ oyuncular geride kalma 30 ol hemen alayim seni guilde 31 de meslek sececeksin bizlere destek olabilcek bir buffer ol:DD:D:DD:
ayserce
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimeÇarş. Haz. 20 2007, 17:25

akşama bi girem haftaya kalmaz 30 olurum inşallah engel çıkmazsa.. Smile
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimeÇarş. Haz. 20 2007, 17:27

İnsallah seni 30+lvl lerde görmek istiyoruz biran önce:D
burcu94
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 17:09

site çok güzelmişte daha iyisinide yapabilirsiniz Smile
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 19:08

walla forum tabanı sabit bir forum oldugu icin bu kadar oldu birde ilk deneyimim daha onceden bilmiyodum tamamen ezbere gittim ondan dolayı bu kadar oldu ama ilerde kısmetse web sitesi formatına gecip daha saglam ve daha güzel bir site yapacagim.
burcu94
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimePerş. Haz. 21 2007, 19:24

inşallah
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimeCuma Haz. 22 2007, 13:32

naptınız bakalım resim güzelmis acık unutmusum bilgisayardan resim eklemeyi Very Happy ama sorun diil yasaklanan resimler sınıfına giren resmi eklenirse silerim avatarını bi de ban yer benden:D dert diil :Very Happy Arkadasın girdi mi oyuna.
mulayim
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimeCuma Haz. 29 2007, 13:08

bende nickim erdiander lvl 31 titanim ve 13 lvl hatchling var ama aslinda 19 lvl at vardida ama artik yok ve caria 2 de oyniyom.
japon67
lvl 0
lvl 0

Mesleginiz : Öğrenci

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimeÇarş. Tem. 25 2007, 16:59

kardeş caria da pek oynayan yokç.bence vakit kayıp etmeden katar a geç.turk daha çok.ornegin benim bildigim turkpower da olmayan sadece 12 kişi war.yani.ama genede sen bilirsin
saver
lvl 0
lvl 0

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimeSalı Ara. 18 2007, 07:15

adminim herşey çok güzel olmuş ama sizden ufak bir kaç eklenti daha istesem öneridir eyer ben bulamadıysam lütfen yerini gösterirmisiniz bana forumda heryere baktım

1. kaç lvl de hangi denguanlara girilir girmek için birşey gerekiyormu ve hangi lvl de hangi haritada olmalıyız sizce haritalardaki mopların yerleri gösterilmiş ama hangi lvl de ler
2. her karekter için stat puanları nasıl olmalıdır hangi karekter hangi skileri açmalı 2 ci meslek seçimleri nasıl olur kaç lvl de olur

şimdiden teşekür ederim
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: forum sitemizi nasıl buldunuz?   forum sitemizi nasıl buldunuz? Icon_minitimeÇarş. Ara. 19 2007, 00:54

guzel konulara deginmissin.Yapilacaklar listemde ilk sirada bu dediklerin olcak.Hali hazirda olanlardan da arastirip linkleri eklerim.Olmayanlari da bulur ilk firsatta sizle paylasirim.Forumdaki tek etkin yonetici benim malesef zor oluyor.Ama sabriniz icin simdiden tesekkurler...

forum sitemizi nasıl buldunuz?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-